Lämmin sangria maistuu takuulla talvella.
Kirsi-Marja Savola
Mari Harjula
Lämpimät sangriamaljat
(4–6 annosta)
1 appelsiini
2 limeä
2–3 rkl sokeria
1 plo (0,75 l) punaviiniä
2 laakerinlehteä
2 tähtianista
2 neilikkaa
2 maustepippuria
½ dl brandya
Koristeluun:
1 omena
(rosmariinin oksia)
Näin valmistat:
1. Leikkaa appelsiini ja limet lohkoiksi tai viipaleiksi. Laita hedelmälohkot, mausteet ja alkoholit kattilaan.
2. Kuumenna juoma höyryävän kuumaksi.
3. Kaada juoma laseihin ja koristele omenanlohkoilla ja halutessasi rosmariini-noksilla.
Valmistusaika: noin 20 minuuttia
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 12 euroa
Talvella vieraille voi tarjota lämmintä sangriaa.
Kirsi-Marja Savola
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2